Östra Holmgatan 6

Kålgården, Jönköpings kommun Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Postiljonen i Jönköping
Om föreningen
Avgift
5 775 kr/mån
Pris/m²
35 101 kr/m²

Det perfekta boendet för dig som önskar det lilla extra!
Denna välplanerade lägenhet om 99 kvadratmeter erbjuder kök i toppskick med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna.

Vidare erbjuder bostaden två badrum med stilrena och snygga val av material, varav ett badrum är utrustat med både tork- och tvättmaskin. Lägenhetens tre sovrum är väl tilltagna med gott om förvaringsmöjligheter. Mellan badrum och föräldrasovrum finns en hall med skjutdörrsgarderober, här finns också en skjutdörr som avskiljer avdelningen från vardagsrummet vilket skapar en privat atmosfär. Detta är en lägenhet för dig som önskar det lilla extra!

Härifrån når ni allt som Jönköping city har att erbjuda. På bara några minuter når ni utbud av butiker, affärer, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finner även kulturhuset spira, och träningsmöjligheter. Likväl som ni kan ta en promenad runt Munksjön. Gillar ni vackra parker finner ni både Kålgårdsparken och knektaparken.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Jeff Axelsson

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Jeff Axelsson, HusmanHagberg Jönköping
0709-370075