Kommande

Sidenvägen 6H

Kalmar, Kalmar kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
4 296 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Kommande

Ibland dyker det upp en möjlighet, ett tillfälle att få köpa helt nytt! Slippa vänta på byggprocessen och kunna flytta in direkt. Kan det liksom bli bättre? Lägg därtill att du själv väljer om du vill ha sol eller skugga. Utanför entrén får du plats med ett eget cafébord och på tal om innegården så finns där såväl grönytor, pergolas som odlingslådor! På andra sidan har ni en stor härlig balkong!

Med hjälp av en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. På golven läggs en slitstark ekparkett och väggarna är vitmålade. Det öppna sambandet mellan kök och allrum ger en luftig känsla. Köket är från HTH. Den mörka bänkskivan blir en snygg kontrast mot de vita luckorna och kaklet över köksbänken. Vitvarorna är energismarta från Siemens. Badrummet är smakfullt inrett med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även tvättmaskin och torktumlare. Att lägenheten dessutom har en gäst WC förenklar ju givetvis även vardagen.

I Kaptenen finns det något för alla, som boende i Kaptenen har du fördelar som närheten till skolor, affärer och naturen. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med bil, buss eller cykel. En skön plats för att avnjuta kvällsmaten på en filt i solnedgången en varm sommarkväll. Karlssons Äng har ett perfekt läge med ca 2 km till havet, naturen runt knuten och samtidigt närhet till city. Dessutom ligger det inbäddat i ett befintligt bostadsområde, med blandad bebyggelse av villor, radhus och lägenheter som ger en ökad trygghet och ombonad känsla, alltså en perfekt kombination.

Välkommen till Kaptenen och visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Katrin Franander

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Katrin Franander, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46733909349

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.