Ljusbärargatan 5

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Tornträdgården
Om föreningen
Avgift
5 095 kr/mån
Pris/m²
34 554 kr/m²
Antal besök
1 664
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet. Bekvämt belägen en halvtrappa upp i byggnad från 2018 med hiss från markplan. Lägenheten har bland annat fina sällskapsytor, bra förvaring och fina parkett- och klinkergolv. Här får ni även två rymliga balkonger samt en mindre uteplats. Den ena balkongen i söder och den andra i väster vilket ger er sol under stora delar av dygnet.

Planlösningen fördelar sig på modernt och fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, tre bra sovrum. Vidare finns två badrum och ett av dem är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Slutligen möblerbar hall med garderobsförvaring samt plats för tex arbetsbord. Förråd i källaren tillhör lägenheten.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Trots närhet till tågbanan så är lägenheten oerhört tyst, dessutom är ett bullerplank planerat att byggas under vår/sommar 2021 av uppsala kommun.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 18
    maj
    Imorgon kl. 17:15–17:45
    Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.