Orgelgatan 14

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Avgift
4 735 kr/mån
Pris/m²
36 117 kr/m²
Antal besök
79
Dagar på Hemnet
1

Välkommen till denna smart planerad fyra i kapellgärdet med två trevliga balkonger varav ena är inglasad. Öppen planlösning som ger ett luftigt inbjudande vardagsrum. Bostaden har ett välutrustat kök med fina val och god plats för matbord. Vidare finns tre bra sovrum varav två med klädförvaring genom skjutdörrsgarderob. Ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gästtoalett med dusch. Lägenheten har bra med förvaring genom garderober.

Här erbjuds både lugn och ro i hemmets vrå och gott om möjligheter till umgänge och aktiviteter precis utanför dörren. På gården tränar du på löparbanan eller utegymmet och de soliga kvällarna på takterrassen resulterar i spontana middagar. Med lite tur finns någon som kan hjälpa dig med din trasiga cykelkedja i den gemensamma cykelverkstaden. I ditt nya kvarter är det hållbara livet i fokus.

Garaget når ni bekvämt med hiss från trapphuset.

===Kapellgärdet===
Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

  • 23
    aug
    Sön 23 aug kl. 11:00–11:30
    Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.