Nyproduktion

Orgelgatan 9

Kapellgärdet, Uppsala kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Block
Om föreningen
Avgift
4 424 kr/mån
Pris/m²
41 535 kr/m²
Nyproduktion

Modern och stilren 4:a, med öppen planlösning och stora fönsterpartier i västerläge! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö.

Lägenheten är belägen en halv trapp upp från markplan. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och med en takhöjd på 3,1 m ger det dig en otrolig känsla av rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet samt ena sovrummet kommer ni ut till balkongen på ca 4 kvm i soligt söderläge. Tre rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober och ytterligare förvaring i klädkammare. Badrummet är mycket smakfullt och har tvättmaskin och torktumlare samt ett extra wc.

Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Tillträde omgående!

Via denna länk kan ni se lägenhetsväljaren och de lägenheter som finns kvar i projektet:
https://cdn.pixerymedia.com/propdev/navigator/Fastighetsforadlarna/Kapellgardet_2/

Varmt välkommen till vår nya visningslägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.