Torngatan 38

KAPELLGÄRDET, Uppsala kommun Se på karta

4 695 000 kr

5 250 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2011
Förening
BRF Tornet 2
Om föreningen
Avgift
4 614 kr/mån
Driftkostnad
6 300 kr/år
Pris/m²
49 421 kr/m²

Välkommen till den här rymliga och välplanerade fyran med härliga ytor för samvaro. Lägenheten har ett härligt flow och man har utblick i tre väderstreck, varav ett mot UKK. Närheten till centrum och Vaksala Torg ger ett stort utbud av service och kultur. Friskvård på exempelvis Fyrishov eller Friskis & Svettis ligger inom gångavstånd.

Lägenheten har tre bra sovrum varav ett har utgång till en mysig inglasad balkong som kan utnyttjas stora delar av året och strålar av ljus från tidig eftermiddag. Modernt kök från Ballingslöv med all maskinell utrustning. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och man kan med lätthet göra köket separat om man önskar det. Lägenheten har genomgående ekparkett på golven, förutom i badrum. Persienner finns på alla fönster, varav mörkläggningspersienner i sovrummen mot väster.

Det finns två badrum varav ett med dusch och ett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Fantastiskt välskött förening som har en en väldigt god ekonomi, vilket gjort att de har kunnat ge minst en hyresfri månad under gångna år. Den nyanlagda gården är verkligen jättefin med körsbärsträd som blommar vackert under försommaren. Det finns en mysig pergola med sittplatser där man kan njuta av något från grillen eller ordna kalas. Ny lekplats finns på gården och det råder hög trygghet, då den praktiskt taget är helt inhägnad.

Till lägenheten finns ett generöst förråd i källaren. Cykel- och barnvagnsförråd finns även det i källaren.

Varmt välkommen på visning - den här lägenheten är verkligen värd att se!

För visning kontakta mäklare Anna Lindholm Eriksson på tel: 0730635364

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren