Nyproduktion

Brf Skogsgläntan 1, lgh 3-1201

Karlskrona kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95,8 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Skogsgläntan 1
Om föreningen
Avgift
5 559 kr/mån
Pris/m²
27 662 kr/m²
Nyproduktion

4:a med dubbla balkonger och badrum! Betala 100% av insatsen först när det är dags att få nycklarna i handen dvs. inga förskott eller delbetalningar!

Äntligen! Nu planeras för byggnation av helt nya lägenheter på Gullberna Park - 48 kvalitativa bostadsrätter, med både naturen och havet runt husknuten. Varmt välkommen till Brf Skogsgläntan 1 där treor och fyror samsas i ett elegant lamellhus med vackert yttre i trä som smälter fint in med den omkringliggande ek- och bokskogen.

Här designas smakfulla och välplanerade bostäder där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar moderna hem med fina sociala ytor som ger gott om plats för umgänge med familj och goda vänner. Bra takhöjd på 2,60 meter, stora fönsterpartier och sobra färgval, skapar rymd och ljus i bostäderna. All interiör är omsorgsfullt utvald av arkitekten för att hålla ett stilrent utförande med hög kvalitet. Genom fyra noga framarbetade färgval till kök och badrum finns dessutom möjlighet att kostnadsfritt sätta egen prägel på den nya bostaden. Samtliga lägenheter har en generöst tilltagen balkong på ca 9 kvm i härligt sydvästläge med utsikt mot den natursköna omgivningen, och även havet lite längre upp i huset. Fyrorna har dessutom både ett extra badrum samt en extra balkong mot nordost.

Här betalar du 100% av insatsen först när det är dags att få nycklarna i handen dvs. inga förskott eller delbetalningar!

För mer information om hela projektet, se Dokument och Länkar nedan. Vill du veta vilka ytterligare bostäder som fortfarande finns lediga i Brf Skogsgläntan 1, se Boväljaren lite längre ner på sidan.

Varmt välkommen att kontakta mäklarna med frågor och funderingar!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakt

Charlotte Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Charlotte Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
+46702177602