Ringstedsgatan 10, 1 tr.

Kista, Stockholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1979-1980
Förening
HSB BRF Rågö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 415 kr/mån
Driftkostnad
8 892 kr/år
Pris/m²
28 333 kr/m²

⭐Välkommen till en modern och ljus bostad, smart planerad som en fyrarummare (ursprungligen en trea), med stora utrymmen för umgänge och en yta på 81 kvadratmeter som lämnar inget att önska.⭐

- Direkt tillgång till rymligt externförråd på samma våningsplan som lägenheten – Bekvämlighet och förvaring i ett!
- Månadsavgift inkluderar allt du behöver: värme, VA, Kabel-TV och snabbt internet på 1000/1000 mbit.
- Gruppavtal för el innebär ekonomiska fördelar och enkelhet – slipp krångel och överraskande kostnader.

Stig in genom dörren och upplev den välkomnande, rymliga hallen. Här finns ett separat förråd i direkt anslutning för alla dina förvaringsbehov. Härifrån leder en naturlig övergång dig till ett öppet och ljust vardagsrum som andas mysfaktor. Ett idealiskt rum för avkoppling och socialt umgänge.

Som en förlängning av vardagsrummet finner du en mysig och lättmöblerad inglasad balkong, perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en god bok.

Vidare erbjuder boendet ett stort, modernt och stilfullt kök där varje middag blir en trivsam händelse. Badrummet kombinerar praktiska lösningar med estetiskt tilltalande design. Lägg därtill tre välplanerade sovrum som passar alla livsstilar.

Föreningen har ägt sin mark sedan 2013 och med en belåningsgrad på endast 4 918 kr per kvadratmeter, samt ett gruppavtal för el, hålls de månatliga kostnaderna nere. Dessutom har föreningen äganderätt till den kulturklassade Ärvinge Gård, som är tillgänglig för uthyrning till medlemmar som festlokal.

Området erbjuder allt du kan tänkas behöva: från närliggande förskolor till det natursköna Järvafältet, samt Kista centrum med sitt rika utbud av shopping och nöjen. Med tunnelbana är du på Centralstationen på bara 18 minuter, och flera busslinjer samt flygbussar gör resten av Norra Storstockholm och flygplatserna lättillgängliga.

Varmt välkomna till Ringstedsgatan 10!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta mäklaren

Ender Karaman

Mäklarhuset Sollentuna & Kista
Mäklare Ender Karaman, Mäklarhuset Sollentuna & Kista
079-585 25 95
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas