Ringstedsgatan 36, 2 tr

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1980
Förening
HSB BRF Rågö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 906 kr/mån
Pris/m²
33 668 kr/m²

Välkomna till detta välskötta bostad med trevlig planlösning i populära och barnvänliga Kista. Med ett av områdets bästa lägen och trevligaste tomter erbjuds ni en solig balkong i söderläge. Här har man fantastiska möjligheter med att hyra ut uthyrningsdelen och möjliggöra ett väldigt billigt boende!
Invändigt är det fördelat på två delar med en egen ingång, det finns tre stycken sovrum, badrum, gäst-wc, separat tvättstuga, stilrent kök och hall samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. Gott om parkeringsplatser i området samt garage i närbelägen länga.

Bostaden är belägen i utkanten av Kista som angränsar till Ärvinge och Järvafältet. Ringstedsgatan omges av fina promenadstråk, grönområden och härliga cykelbanor. Nära till förskola, skola, lekplatser samt en mindre livsmedelsbutik tvärs över gatan.

Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kista

Kontakta mäklaren

Konstantin Åström

Fastighetsbyrån Kista
Mäklare Konstantin Åström, Fastighetsbyrån Kista
073-389 89 90