Ringstedsgatan 4

Kista, Stockholm Se på karta

3 300 000 kr

2 795 000 kr +18%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Byggår
1979
Förening
HSB BRF Agersö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 130 kr/mån
Pris/m²
33 000 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS!!! *** Kontakta mäklare för visning!
Ljus och fräsch 4:a med perfekt planlösning och en solig terrass. Stilmedvetet kök av hög klass med plats för långbord som rymmer upp till 20 pers! Toppmodernt badrum med dusch, tvättmaskin samt fönster. Stor hall, tre sovrum. Vardagsrum med gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även den mysiga terrassen.
Välkommen till Ert nya hem!

Shopping
Kista Galleria är Sveriges en av de främsta destinationerna inom mode och shoppingupplevelser med ett av Skandinaviens största modeboulevard. 180 butiker och restauranger, Food Court, Filmstaden Kista, O'Learys bowling och gokart och ett brett serviceutbud!

Kommunikationer och boende
Kista är beläget cirka en mil nordväst om Stockholm (Norrtull) med bil. Från Stockholm-Arlanda flygplats är det cirka 30 km till Kista. Kommunikationerna till Kista är utmärkta. E4:an passerar i nordost. E18 löper förbi Kista i sydväst. Kista tunnelbanestation ligger på Blå linjen och är faktiskt en av de få tunnelbanestationer som ligger ovan jord. Resan in till centrala Stockholm med tunnelbanan tar mellan 15–20 minuter.

Kista är kanske Sveriges främsta centrum för IT och högteknologi. Här har många av de främsta teknikföretagen i Sverige kontor. Det gör att det är stort tryck på hotellkapaciteten. Kista har därför en stor mängd hotell och det tillkommer ständigt flera boendemöjligheter. I Kista ligger ett av Sveriges mest spektakulära hotell, det 34 våningar höga Scandic Victoria Tower.

Norr om Kista Centrum ligger Järvafältet, som är ett mycket populärt besöksmål för såväl Kistaborna själva som för invånarna i närliggande orter. Den norra delen av fältet är ett naturreservat. Här har man försökt att bevara naturen precis som den har sett ut i många hundra år. Här finns urskog och pittoreska sjöar som i det närmaste är igenväxta. Vandringsleden Järvaleden är ett perfekt besöksmål för den som vill uppleva ett stycke orörd natur, bara några minuter från storstadsbebyggelsen.

Läs mer hos mäklaren
Notar