Pettersgatan 17

Kumla Se på karta

895 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Förening
HSB BRF Olsgården i Kumla
Om föreningen
Avgift
4 474 kr/mån
Driftkostnad
26 940 kr/år
Pris/m²
8 287 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Pettersgatan 17, här finns ett mysigt radhus i Kumlaby med ett stenkast till både skola och förskola. I området finns fina grönytor, fotbollsplaner och Viaskogen för de som vill motionera eller ta med barnen för att leka i skogen. Där finns stigar för vandring och löpning, ett utegym och en samlingspunkt med grillplats samt ett elljusspår. Med cykel tar du dig till Kumla centrum på 10 minuter. För er som pendlar via E20 når man motorvägen snabbt och behöver inte åka genom hela Kumla.
Boendet erbjuder en välplanerad planlösning med sällskapsyta, kök, badrum och tvättstuga på nedervåningen och sovrum på övervåningen tillsammans med klädkammare, balkong och badrum samt förråd. Man möts av en välkomnade entré med plattor där matbord får plats samt baksida med en välvårdad trädgård och ett inglasat uterum där höst- och vårkvällar kan avnjutas. För förvaring finns det ett förråd på framsidan och ett förråd i anslutning till balkongen. Det ingår ett garage till bostaden som är belägen i närheten.
Innergårdarna i föreningen är välskötta med lekplatser, grönytor och bilfritt.

För att få mer information eller boka en visning är ni varmt välkomna att kontakta mig på: 073-0355761 eller via mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri