Sollentunavägen 77A

Kummelby, Sollentuna Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Hagmarken 7
Om föreningen
Avgift
5 993 kr/mån
Pris/m²
47 799 kr/m²
Antal besök
2 321
Dagar på Hemnet
18

Är det dags för nästa kapitel i livet? Oavsett om ni flyttar från mindre eller större är detta ett perfekt boende som uppfyller många krav på de flestas önskelistor!

Välkommen till denna fina fyra om 104,5 kvm med dubbla badrum, öppen och social planlösning, tre bra sovrum, makalöst goda förvaringsmöjligheter och inte minst två balkonger i sydvästvänt läge - allt nära både service och pendeltåg i Helenelunds centrum.

När du kliver in i den rymliga hallen har du både avhängning på hatthylla samt en garderobsvägg med hela fyra garderober. Hallen är rymlig och har plats för parkering av barnvagn eller rullator. Praktiskt grått klinkergolv underlättar de blöta årstiderna.

Sällskapsdelen öppnar upp sig till höger om hallen och här har du kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både stort matsalsbord, soffgrupp och TV-möbel invid de stora fönsterpartierna med ljusinsläpp från både söder och väster. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen som vetter mot sydväst med sol från förmiddag till sen kväll under sommaren. Här finns en el-styrd markis med fjärrkontroll och som även regleras per automatik vid sol och vind. Framför balkongen finns villakvarteret och närmaste fastighet har högt placerade fönster vilket gör att båda slipper insyn. Flyttar du från villa till lägenhet är detta perfekt då villakänslan finns kvar tack vara fastighetens placering.

Köket i vitt har gott om förvaring i skåp och lådor – och givetvis i den både trevliga och praktiska köksön. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, spis, fläkt, micro och diskmaskin. Att säga att det finns mycket goda förvaringsmöjligheter är ingen överdrift i denna bostad. Sällskapsdelen har flera möbleringsalternativ men oavsett så ryms stort matsalsbord som vid högtider kan förlängas ytterligare utan att det blir det minsta trångt.

Lägenheten har tre bra sovrum varav två vetter mot framsidan och ett mot gården på baksidan. Samtliga sovrum rymmer säng, skrivbord och förvaring och totalt finns idag 10 garderober fördelat på de tre sovrummen. Utöver all förvaring i lägenheten finns även ett externt förråd.

Två helkaklade badrum med komfortvärme (el). Det större badrummet är placerat i hallen och har badkar samt din egen ”tvättstuga” med kombinerad tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk samt ett torkskåp, vilket inte hör till vanligheten. Övrig utrustning består av tvättställskommod med överskåp, wc, handdukstork samt ett högskåp för förvaring. Det mindre badrummet är placerat i den inre hallen och har förvaring i tvättställskommod och spegelskåp samt vikbara duschväggar.

Föreningen har en mysig trädgård på baksidan som nyttjas av de boende. Här finns bland annat ett lusthus och uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns också ett relaxrum med bastu för föreningens medlemmar samt ett gästrum för uthyrning.

Varmt välkommen till detta rymliga hem med ovanligt goda förvaringsmöjligheter i en mycket trevlig och välskött förening nära pendeltåg, barnomsorg och rekreation!

OMRÅDE
Förutom ett väldigt fint och unikt hem och närhet till kommunikationer har du snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen som underlättar vardsgspusslet - närhet till barnomsorg, fritidsaktiviteter och rekreation. Helenelundsskolan (F-9) ligger mitt över gatan och flera förskolor finns i närområdet. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strandpromenad. Det är gångavstån

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna