Kommande

Segergatan 8d

Kungen, Landskrona Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 8, hiss finns
Avgift
5 190 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
20 708 kr/m²
Kommande

Nu har vi förmånen att kunna presentera en av Brf Kungens eftertraktade 4:or som snart kommer ut till försäljning. Inflyttningsklart skick på attraktivt gavelläge med genomgående renoverade ytskikt, nyare kök samt badrum och gästtoalett nyrenoverade i samband med föreningens pågående stambyte. Dessutom nydragen el och generöst tilltagen balkong i solsäkert västerläge.

Väldisponerad lägenhet med en planlösning som fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som matplats, ett renoverat kök, tre rymliga sovrum samt helkaklat badrum som är förberett för TM&TT samt en helkaklad gästtoalett.

Parkeringsplats ingår i avgiften och därutöver erbjuds välskötta innergårdar, tvättstugor, lekplatser och trapphus i en av Landskronas mest populära föreningar. Lugnt, tryggt område med närhet till dagis, skolor, Friskis & Svettis och kommunikationer mot såväl centrum som stationen samt cykelavstånd till hav & bad.

OBS! Lägenheten kommer att läggas ut i skarpt läge med utannonserade visningstillfällen i slutet av sommaren. Innan dess kommer det inte att finnas några möjligheter för visning.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.