Nyproduktion

Kungsgatan 91D

Kungsängen / Industristaden, Uppsala Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Planerat tillträde
Vintern -21/22
Avgift
5 896 kr/mån
Pris/m²
34 404 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in till en social fyra med öppen planlösning, förvaring i två skjutdörrsgarderober samt en klädkammare, gäst-wc, stor matplats och köksö. Möjlighet till glasvägg i industristil för att dela av kök och vardagsrum finns som tillval. Balkongen mot den gröna gården har sol stora delar av dagen.

Kliv på! Hallen har plats för avhängning och gott om förvaring för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets gäst-wc som underlättar morgnarna när familjen ska i väg samtidigt.

Det öppna och sociala köket och vardagsrummet har en planlösning som passar utmärkt för dig som gillar att ha vänner över på brunch eller middag. Här finns möjlighet att inreda med soffa, fåtöljer och en stor matplats. Vid den trevliga köksön kan du duka upp smårätter till dina middagsgäster medan du lägger din sista hand på huvudrätten. Vill du dela av kök och vardagsrum men samtidigt behålla den öppna känslan kan du välja en glasvägg i industristil som tillval. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en balkong mot gården med sol stora delar av dagen. Här kommer du att spendera många sköna timmar med en bok eller pod.

Innanför köket ligger ett av hemmets mindre sovrum som har gott om förvaring för kläder och skor i en klädkammare.

Via en passage innanför vardagsrummet når du ytterligare två sovrum, varav det mindre rymmer en arbetsplats samt har förvaring för kläder i en garderob. Det större sovrummet har fönster mot gården så att du kan vädra under varma nätter utan att bli störd. Dina kläder förvarar du i en skjutdörrsgarderob. Från passagen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala