Benjaminssons väg 11

Kungsbacka, Kungsbacka Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1986
Förening
BRF Onsala Solsida
Om föreningen
Avgift
5 715 kr/mån
Driftkostnad
14 400 kr/år
Pris/m²
27 431 kr/m²

Nu erbjuds detta fantastiska boendet där man verkligen får allt som man kan önska. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening som bär det talande namnet " Onsala Solsidan", där varje bostad har en alldeles egen oas och avskilda uteplatser men dessutom en otrolig gemensam solterrass med utsikt över Onsala fjorden. Den här bostaden rymmer plats för hela familjen och 2015 renoverades både kök och badrum på entréplan!

Den välkomnande känslan infinner sig direkt när vi möts av den egna entrén med vacker dubbeldörr och stenlagd trappa. Vi kliver in i en stor, ljus hall med gott om utrymme för alla i familjens ytterkläder och skor. Hallen leder oss vidare in i resten av bostaden där entréplanet inrymmer härliga sociala ytor, ett modernt badrum med tvättavdelning och ett sovrum. Den gedigna vitlaserade trappan tar oss upp till övre plan, där takhöjden är generös och mysiga vinklar ger bostaden dess unika charm. Här uppe finns två stora sovrum och ett badrum med badkar. De djupa fönstersmygarna i alla rummen är detaljer som bidrar ytterligare till den hemtrevliga känslan här uppe.

Den skyddade uteplatsen, där solen gör er sällskap större delen av dagen, har utgång från både vardagsrum och sovrum. Det finns gott om plats för möblemang och grill vilket gör det enkelt att njuta av middagarna utomhus under sommarmånaderna. Den inhägnade trädgården ger er också möjlighet för odlingar och växter.

Här får ni också en egen garageplats -praktiskt både för bilen och extra förvaring.

På kort avstånd från bostaden når ni skogen och den grönskande naturen där fina promenad- och cykelvägar finns lättillgängliga. Här kan man njuta av omgivningarna - perfekt för er som älskar utflykter och motion. De fina badplatserna längst med Onsalahalvön är inte heller långt borta.

Närheten till Kungsbacka och pendlingsmöjligheter är ytterligare ett plus i kanten som ni finner här. Helt enkelt ett perfekt boende för er som ställer lite högre krav på er tillvaro, som vill ha villakänslan men också enkelheten som bostadsrättsföreningen bidrar med.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 2
    nov
    Mån 2 nov kl. 16:30–17:30
    Anmälan sker via hemsidan alt på 0300-722 22
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.