Sankt Göransgatan 85, 3tr

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun Se på karta

9 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
2001
Förening
BRF Vallgossen
Om föreningen
Avgift
5 182 kr/mån
Driftkostnad
9 744 kr/år
Pris/m²
93 467 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 4:a med ett perfekt läge vid Fridhemsplan!
Här bor du i bästa läge med en stor och härlig balkong på ca 11 kvm med utsikt över föreningens stora och fina innergård. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende. Direkt efter entrén och kapprummet så når man en rymlig möblerbar hall som ger access till bostadens samtliga ytor. Vardagsrummet har plats soffa och mediamöbel och härifrån har man access till lägenhetens balkong. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett badrum med dusch. Tre bra sovrum med garderober, lägenheten har överlag goda förvaringsmöjligheter i form av två stycken klädkammare, samt ett fullt utrustat kök med bra arbetsytor och plats för matbord.

Lägenheten har ett toppläge mitt på Kungsholmen med närhet till det mesta. Fridhemsplan är runt knuten där man hittar T-bana, bussar, flygbussarna samt all tänkbar service i form av apotek, systembolag, mataffärer mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker för shopping. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger. Närhet till Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand med Riddarfjärden och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen.
Kort promenad från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter.

Här erbjuds bostadsrättsinnehavarna ett högkvalitativt boende som är byggt 2001 och sätter trygghet, komfort, miljö och livskvalitet i första rummet. Brf Vallgossen är en äkta förening som äger marken. 126 st lägenheter upplåts med bostadsrätt och tillhandahåller flera gemensamma lokaler såsom en gästlägenhet, en gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu, flera cykelrum samt stort garage med bil- och mc-platser för uthyrning. Dessutom håller föreningen den alltid så välvårdade och eftertraktade lugna innergården fin för dom boende. En välskött Brf med god ekonomi.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm

Kontakta mäklaren

Patrik Lundberg

Widerlöv Stockholm
Mäklare Patrik Lundberg, Widerlöv Stockholm
0708-665301

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.