Kungsgatan 90

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

12 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Byggår
1898
Förening
BRF Härolden 47
Om föreningen
Avgift
5 074 kr/mån
Pris/m²
97 600 kr/m²
Antal besök
7 392
Dagar på Hemnet
21

Promenera runt på fiskbensparkett i denna paradvåning och beundra alla bevarade detaljer som tar oss tillbaka till tidigt sekelskifte. Här sträcker sig fönstrena hela vägen upp och möter stuckaturerna som löper längst med vägg och tak. För att hänga upp ljuskronan i matsal eller bibliotek behövs en specialbeställd stege. Med dess fina rumssamband kan de spegelklädda dubbeldörrarna enkelt öppnas upp eller dela in hemmet efter behov och tillställning. Ett hem för en morgonkaffe på balkongen, söndagsmiddagar i matsalen eller egentid i biblioteket. Här blir ni dessutom en del av en intim förening med endast 13 grannar.

OMRÅDET
På Kungsgatan bor ni inte bara granne med ambassader och vattnet, utan även med en närhet som inte går att konkurrera med. På några steg kan ni byta ut Kungsholmen mot City, Gamla Stan eller Vasastan. Eller varför inte kliva på Arlanda Express och lämna landet en helg? Men vill du vara kvar i kvarteret blir det torsdagsmiddag på Agnes. Morgonpromenad med hunden blir till Grubbensparken och längst med Barnhusviken.

INVÅNARNAS FAVORITER
“Favorit för oss är alla små mysiga matställen och caféer som finns inom gångavstånd”
“Att på några minuters promenad nå de stora kulturscenerna som Dramaten, Stadsteatern och Operan”

Säljaren beskriver: Läget! Och atmosfären i lägenheten är unik. Alla bevarade detaljer påminner om husets storhetstid. Det är dessutom verkligen ett stort plus att vi är en liten förening.

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/kungsgatan-90/

Läs mer hos mäklaren
Blok