Kvarngränd 10, 6 tr

Kvarnholmen, Nacka kommun Se på karta

7 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2013-2014
Förening
BRF Nya Kvarnen 1
Om föreningen
Avgift
5 385 kr/mån
Driftkostnad
12 840 kr/år
Pris/m²
75 728 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Maximillian Broman - 073 346 02 23.

Välkommen till denna ljusa, fina gavel 4:a om 103 kvm näst högst upp i fastigheten med inglasad balkong i soligt söderläge på eftertraktade Kvarnholmen! Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia.

Hela bostaden präglas av smakfulla och högkvalitativa materialval och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar perfekta ytor både för sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusflöde i hela bostaden! Detta är en ytterst välplanerad lägenhet som bjuder på tre riktiga sovrum, två helkaklade badrum och generöst med förvaringsmöjligheter.

Här lever och bor man ett stenkast in till pulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Den välskötta föreningen BRF Nya Kvarnen 1 är en äkta förening med god ekonomi och erbjuder dess medlemmar attraktiva gemensamhetsutrymmen som exempelvis två magiska takterrasser med Nackas kanske bästa utsikt över Stockholms inlopp och vår vackra huvudstad. Här finns också garage, föreningslokal/övernattningslägenhet, två cykelrum samt barnvagns/rullstolsförråd. Till lägenheten hör ett stort förråd.

Det finns goda kommunikationer både via bussar utanför fastigheten som tar ca 10 min in till Slussen utöver de populära SL-pendelbåtarna som tar dig in till Nybrokajen i city på ca 25 min. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på ett par minuter. Vill man cykla så finns även en ca 4 km lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Kvarnholmens Centrum erbjuder en fräsch Coop-butik och närservice som vårdcentral, bageri, kemtvätt, apotek, frisör och tandläkare. Det finns flera trevliga restauranger och caféer som Don Felice, Deli Molinari, Delselius bageri i närområdet och även populära glassfabriken SNÖ nere på kajen. Flera skolor och förskolor är etablerade i området som bland annat Ebba Brahe med klasser upp till och med årskurs 9 och nu även Ebba Brahe Gymnasium. På östra Kvarnholmen finner man populära Kvarnholmsparken med lekplatser, boulebanor och det är en plats där lokalbor gärna möts upp för picknick och grillning. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet har man även Sickla Köpkvarter som erbjuder ett stort butiksutbud, bio, gym och stormarknader.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakta mäklaren

Maximillian Broman

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Maximillian Broman, Fastighetsbyrån Nacka
073-346 02 23
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas