Nyproduktion

Havsgatan 44

Landskrona Se på karta

4 345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Våning
4 av 5
Byggår
2021
Förening
BRF Strandkorgen
Om föreningen
Avgift
5 491 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
37 457 kr/m²
Nyproduktion

200 meter från havskanten - Brf Strandkorgen

I Borstahusen, ett pittoreskt fiskeläge med anor från 1700-talet, strax norr om Landskrona finns Brf Strandkorgen med 29 bostadsrätter. Här bor du 200 meter från stranden i en nyproducerad lägenhet med alla möjligheter utanför dörren.

Huset har en modern utformning med traditionella material som tegel, plåt, glaspartier och inslag av träpanel. Variationen av öppna och inglasade balkonger tillsammans med öppningarna i taket vid takterrasserna gör att huset får en egen identitet.

Huset byggs i vinkel och sluter sig runt en trevlig innergård där barnen kan leka vid lekplatsen och de boende njuta av morgonsolen. I markplan kommer det att finnas två butikslokaler som vetter ut mot det blivande torget och havet mot väster.

Borstahusen ligger i ett ypperligt läge för pendlare och upptäckare. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Borta bra men hemma bäst – och detta är en underbar plats vid havet mitt i den växande Öresundsregionen.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona