Verksgatan 16

Lillåudden, Västerås Se på karta

4 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
2011
Förening
BRF Ljusbojen 2
Om föreningen
Avgift
4 088 kr/mån
Driftkostnad
4 700 kr/år
Pris/m²
48 950 kr/m²
Antal besök
8 336
Dagar på Hemnet
13

Att bo på Lillåudden är att bo nära till det mesta. Stadens centrum, alla kommunikationer och så Mälaren förstås. Att bo högst upp på Lillåudden är som att bo i stan, men ändå vid vattnet och samtidigt ha en härlig rymd och öppna vyer från sitt hem. Våningen på fyra rum har en stor underbar balkong, delvis inglasad, med utsikt åt flera håll. Dröm dig framåt om hur det skulle kännas att ta morgonkaffet här. Eller hur det skulle kännas att avsluta din dag med att se solen gå ned…

Förutom balkongerna har lägenheten 100 välplanerade kvm med fina material, tvättstuga, ett mysigt kök och tre sovrum. En annan sak värd att nämnas, som är lite av en lyx, är att det finns två duschrum så här behöver ni inte köa om morgnarna. Högt läge betyder dessutom en mycket begränsad insyn. I huset finns garage där du kan ta hissen direkt upp till din våning. Föreningen är liten och avgifterna låga. Förråd finns bredvid lägenheten.

Här saknas inte något, snarare är detta är ett fynd som inte bör missas. Missa heller inte filmen nedan!

Välkommen att boka visning!
----------------------------------

På Westhem arbetar vi aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge, därav endast bokade visningar. Önskar du boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Westhem Fastighetsmäklare AB