Limhamns stationsväg 27

Limhamns Sjöstad, Malmö kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Babord på Limhamn
Om föreningen
Avgift
5 957 kr/mån
Pris/m²
49 396 kr/m²

Välkomna till populära Limhamn och denna mycket fina bostad om 91 kvadratmeter fördelade på fyra rum. Generös takhöjd och stora fönster med vyer över havet åt två håll gör detta till ett ljust och vackert hem att dra sig tillbaka till, för avkoppling eller samvaro. Två balkonger, varav en fransk, optimerar utsikten. Moderna attribut och en vilsam färgskala gör bostaden inflyttningsklar, huset uppfördes så sent som 2022. Lägenheten ligger på andra våningen och nås med hiss.
Genom bostaden löper ett vitpigmenterat golv i ek och väggarna har en varm och ljus färgsättning. Lägenhetens självklara samlingsplats är HTH-köket med enhetliga grå skåpluckor och köksö vars granitskiva ger en extra arbetsyta. Köket ligger mitt i bostaden och får ljus från två väderstreck. På ena sidan ligger sovrummen och en öppen matplats eller arbetsplats med fransk balkong. Med enkla medel blir detta ett tredje sovrum. Åt andra hållet är planlösningen öppen mellan köket och vardagsrummet där det finns utrymme för såväl matplats som soffgrupp. Vardagsrummets stora fönsterparti innefattar en helglasad dörr till balkongen som ger både havsutsikt och ett skönt ljusflöde. Även bostadens två sovrum har utsikt över vattnet.
I föreningen finns en övernattningslägenhet att tillgå och parkeringsplats kan fås genom en separat kölista. Utanför dörren finns service, butiker och restauranger. Missa inte det närbelägna fiskrökeriet. Ribersborgs strand är bara en kort promenad bort och goda kommunikationer tar er smidigt till centrala Malmö.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Thierry Asso

Bjurfors Malmö City
Mäklare Thierry Asso, Bjurfors Malmö City
0708993337