Vasabyn 845 Ö

Lindvallen, Sälen, Malung Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Byggår
1995
Förening
BRF Wasabyn 1
Om föreningen
Avgift
3 900 kr/mån
Driftkostnad
756 kr/år
Pris/m²
37 500 kr/m²

Välplanerad lägenhet i den obelånade bostadsrättsföreningen Wasabyn 1. Populärt område i Lindvallen med skidväg runt knuten, nära till liftar, restauranger, nöjen och Experium med sitt stora utbud. Lägenheten har en boarea om 76 m² med generösa utrymmen som passar den stora familjen. Praktisk hall med bra avhängningsyta, torkskåp och städskåp. Öppen luftig planlösning mellan allrum, kök och hall, i allrummet finns plats för både matgrupp och större sittgrupp. Två sovrum med dubbelsäng i vardera och ett sovrum med två våningssängar varav den ena sängen är en s.k familjesäng med bredare underslaf. Två badrum med dusch och wc, samt det ena har även en skön bastu att värma sig i, när man är frusen efter en hel dag i skidbacken. Elektrisk golvvärme i båda badrummen samt hallen. Låsbart skidförråd i anslutning till trappan vid entrén.

Lägenheten säljs fullt utrustad med möbler och husgeråd. Samtliga byggnader i föreningen har målats om exteriört under 2018.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar (se bifogat avtal, §6.1). Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.
Hyresintäkter om ca 100 000kr/år när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Läs mer hos mäklaren