Selvägen 6B

Lindvallen, Malung Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2019
Förening
BRF Selvägen
Om föreningen
Avgift
3 984 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
46 453 kr/m²

Välkommen till Selvägen 6B i Lindvallen - Här erbjuds ett toppmodernt boende nybyggt 2019/2020 med genomgående hög standard, här finner ni lugnet endast ett stenkast från Lindvallens alla aktiviteter!

Bostaden erbjuder 86 omsorgsfullt planerade kvadratmeter med en varm känsla. Med ett klassiskt uttryck på utsidan, men med modernitet, funktionalitet och estetik i fokus på insidan, smälter husen in på ett naturligt sätt i området.

Förråd i anslutning till entrén där ni lämnar utrustningen.
I hallen möter det praktiska klinkergolvet med termostatstyrda värmeslingor som gör att väta efter skor och pjäxor snabbt torkar upp. Torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit fuktiga efter en dag med utflykter. Praktisk avhäningmöbel underlättar förvaringen.
Bostaden har utformats så att gemensamhetsytorna är i fokus, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum fina umgängesytor. Här njuter ni med fördel av den värmande kaminen från Contura efter en dag på fjället! Från vardagsrummet nås även bostadens balkong.
Det ljusa fullutrustade köket från Marbodal är både modernt och stilrent.

Vidare erbjuder bostaden tre sovrum med två garderober vardera, inget av sovrummen ligger vägg i vägg med varandra vilket ger en känsla av avskildhet.
Två helkaklade badrum, det större badrummet inrymmer även en skön bastu samt tvättmaskin.

Skönt med golvvärme i hela bostaden!

I Lindvallen är det aktivitet året runt, vintertid är det utförsåkning samt längd, sommartid har cyklingen fått stor plats i kombination med vandring.
Lindvallen har ett stort utbud av nöjen, på promenadavstånd från bostaden vid Experium finns äventyrsbad, bowling, restauranger och butiker. Alldeles i närheten finns populära Lammet & Grisen samt Gustav Grill & Bar. Nya Ica Supermarket ligger även det några få minuter bort.
Sälfjällstorget även det en kortare promenad bort erbjuder ett brett utbud av restauranger och butiker. Även anslutning till vandrings- och cykelleder.

Lägenheten är idag uthyrd via Skistar med möjlighet till goda intäkter.
Uppvärmning ingår i månadsavgiften!

Bostaden säljs möblerad och med husgeråd.

Till Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuter med bil.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609