Andra Långgatan 6B

Linné, Göteborg Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Balkong
Nej
Våning
3, hiss finns ej
Byggår
1890
Avgift
5 331 kr/mån
Pris/m²
48 131 kr/m²
Antal besök
5 659
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till en unik etagelägenhet om hela ca 107 kvm. På nedre plan finns de sociala ytorna samlade, här finns kök, toalett och ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns detaljer som sätter sin prägel på bostaden så som generös takhöjd, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer och vackra parkettgolv. Den övre våningen bjuder på tre möjliga sovrum goda förvaringsytor och ett badrum. Här finns förutsättningarna för att med enkla medel skapa er drömbostad. Det härliga gårdsläget gör att stadens brus känns avlägset.

Linnégatan stora utbud av restauranger, caféer och shopping i kombination med lugnet och grönskan i Slottsskogen eller Botaniska trädgården ett litet stycke bort. Atmosfären i dessa kvarter känns internationell, med sina breda gator kantade av höga sekelskifteshus. Stadsdelen är levande och full av aktivitet, men på de fridfulla innergårdarna eller i de grönskande parkerna är kontrasten total.

Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med både spårvagnar och bussar nere på Järntorget. Men framförallt promenerar eller cyklar du till det mesta i innerstaden på några minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    okt
    Idag kl. 17:00–17:40
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.