Lisebergsvägen 115

Liseberg, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1919
Förening
BRF Julstjärnan 4
Om föreningen
Avgift
3 205 kr/mån
Pris/m²
44 389 kr/m²
Antal besök
3 337
Dagar på Hemnet
21

-Gavelläge
-Mitt i villaidyllen
-Charmiga och tidstypiska detaljer
-2 badrum
-2 kök
-2 allrum
-2 sovrum
-Tillgång till 2 p-platser

Välkommen hem,

till Lisebergsvägen 115+117! Mitt i villaidyllen bor du men med tryggheten i en bostadsrättsförening. Här erbjuds du som köpare att förvärva 2 charmiga lägenheter som redan i dagsläget nyttjas som en 4 rok!

Länk till intilliggande lägenhet:

https://www.lansfast.se/hitta/bostadsratt/stockholm/stockholm/alvsjo/lisebergsvagen-117/cmbolgh54ljf2mpl9th9dns/?intake=true

Det finns stora härliga sällskapsytor där rikligt med ljusinsläpp strömmar in tack vare gavelläget. Två badrum, två allrum, två kök , två sovrum samt tillgång till två bilplatser. Potential till att sätta sin egen prägel efter tycke, smak och behov där fantasin får sätta gränserna!

Området:

Mycket bra kommunikationer i närheten med bussar mot Gullmarsplan, Älvsjö C, Farsta och Liljeholmen vilka ansluter till T-bana, pendeltåg och tvärbana. Det tar ca 16 minuter att promenera till Älvsjö station där pendeltåget och flertalet andra bussförbindelser finns. För er med bil tar man sig med enkelhet ut på de stora trafiklederna i söderort. På cykel tar du dig till Södermalm på under 20 minuter och till city på under 30 minuter.

Ett par minuters gångväg från radhuset finns service i form av bl.a. mataffär, frisör, vårdcentral och apotek samt det mesta för ett aktivt uteliv tack vare utegym, grönytor och fotbollsplan. På Sylvestergatan finns en populär förskola och i Örby Slott finns även skola och flera förskolor. Vid Älvsjö C finns också bl.a. restauranger, mataffär, post, butiker, banker och blomsteraffär. Fina promenadstråk och cykelvägar genom Lisebergs och Örby Slotts trevliga villaområden med slottsparken och den nyrenoverade plaskdammen som höjdpunkt.

Missa inte detta unika tillfälle!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten