Bruksvägen 36 LGH 102

Ljusnedal - Funäsdalen, Härjedalens kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
56,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2012
Förening
BRF Fjällripan
Om föreningen
Avgift
3 762 kr/mån
Pris/m²
33 540 kr/m²

Här har du ett fjällboende som med sitt läge är fantastiskt både vinter och sommar. Några kliv ut från altanen ligger Ljusnedals golfbana (Funäsfjällens golfklubb). “BANAN ÄR INTE VACKER, DEN ÄR HELT BEDÅRANDE…”. Så beskriver Tidningen Svensk golf 18-hålsbanan. Förutom golfbanan ligger även Hotell Gyllene Bocken granne med bostaden. Här äter och du dricker du gott. Gyllene Bocken har under 2020/2021 genomgått en renovering och har nu öppnat för padel. Vill du hellre ta det lugnt så varför inte ta en runda på vinterns afterski. Lyxigt nära helt enkelt!

Den här välplanerade lägenheten kan nu bli din! Lägenheten ligger på markplan med uteplats mot den vackra och omskrivna golfbanan och med fri utsikt över nejden. Här finns 3 sovrum varav ett går att möblera med dubbelsäng. Från två av sovrummen blickar man ut mot Funäsdalsberget och skidbackarna. Allrummet har fint ljusinsläpp från fönstren mot golfbanan och här får familjen plats att umgås och äta gott efter dagens uteaktiviteter. En del av bilderna som visas är ej ifrån lägenheten som är till försäljning. Bostadsrätten säljs möblerad och filmen som under viktiga länkar och dokument är från lgh 102 som är till försäljning. Där syns vilka möbler som ingår

Skulle du inte vilja laga maten själv tar man bara på sig tofflorna och går till Gyllene Bocken som ligger mindre än ett stenkast från lägenheten. Här får du sitta i skön miljö, du får välja från en härlig meny och du slipper disken. Ljusnedal är en fantastisk bruksort som erbjuder fina miljöer och bra aktiviteter hela året, har du ett boende här behöver du inget annat! Inom en liten radie hittar du massor av skidåkning på längden och utför och alldeles inpå knuten har du skoterled och längdspår. Välkommen till paradiset!

För dig som vill hyra ut ditt boende kan du enkelt göra det via Hotell Gyllene Bocken. För mer information kontaktar du hotellet direkt.

Tveka inte att kontakta oss på HusmanHagberg Härjedalen Svenska Fjäll. Vi är en riktig fjällmäklare som känner till omgivningarna. Vi visar dig gärna digitalt om det passar dig bättre

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen