Alice Babs gata 25

Ljusstaden, Kalmar kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Förening
BRF Mötet i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 539 kr/mån
Driftkostnad
24 600 kr/år
Pris/m²
25 000 kr/m²

Valet mellan hus eller lägenhet är av naturlig anledning inte helt enkelt. Vill jag ha tomt, huskänsla och bo privat? Eller vill jag ha en lägenhet där jag slipper tänka på allt pyssel där föreningen tar hand om det mesta? Nu har valet gjorts åt dig i en magisk kombination med fördelarna med ett hus i form av tomt, förråd, uteplats och garageuppfart med carport - i bostadsrättsformat på Alice Babs gata 25. Undslipp bekymmer som att renovera fasad, tak eller fönster, flytta istället direkt in till detta bekymmerslösa hem som stod klart så sent som 2011.

Detta hem är fördelat över två plan och utgör 104 kvadratmeter som inrymmer fyra rum och kök. Planlösning i form av entréplan med hall, helkaklat badrum/tvättstuga, generöst kök och vardagsrum med fönster i tre väderstreck. En trappa upp möts du av tre sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och ett förråd som säljarna haft stor glädje utav.

Utöver den stenlagda uteplatsen på framsidan finns en generös baksida som en stor altan och tillhörande gräsmatta. Här bor du med ett perfekt läge i snabbväxande Ljusstaden. I området finns utmärkta skolor, köpcentrum och bra förbindelser till city.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Eric Giljam

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Eric Giljam, Pontuz Löfgren AB
0709755007

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.