Råbygatan 17A

Lund - Centrum, Lund Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1901
Förening
BRF Bagaren i Lund
Om föreningen
Avgift
5 087 kr/mån
Pris/m²
43 471 kr/m²
Antal besök
6 327
Dagar på Hemnet
18

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva denna fantastiska 4:a på översta våningen på populära Råbygatan. Omgiven av lundensisk anda och små trånga gator bor ni här på bästa tänkbara cityläge. Inom en radie på tre minuters promenad har du både Botan och Lunds absoluta centrum till ditt förfogande. Bostaden är ursprungligen en 3rok men har gjorts om till en 4rok. Väggen som skiljer sovrummen åt kan med enkelhet tas ner igen, om man önskar göra om bostaden till en rymlig 3rok.

Bostaden känns hemtrevlig och har ett stort vardagsrum med olika möbleringsalternativ. Här finns totalt 3 stycken sovrum, 2 stycken lite mindre och ett master-bedroom med bra förvaringsmöjligheter.

Köket är mysigt och här har man utgång till bostadens balkong med utsikt över innergården och Lunds takåsar.

På Råbygatan bor du bara ett stenkast från Mårtenstorget och alla bekvämligheter som ett centralt boende kan erbjuda. Runt knuten erbjuds restauranger, shopping, saluhall, torghandel samt närhet till grönskande parkområden såsom Stadsparken och Botaniska trädgården. För den som pendlar finns det gott om förbindelser med regionbussar och närhet till centralstationen, och för de lite mindre finns t.ex. Vårfruskolan direkt runt knuten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum