Götgatan 20B

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 375 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Ottarsgården
Om föreningen
Avgift
5 123 kr/mån
Driftkostnad
5 236 kr/år
Pris/m²
39 202 kr/m²

Välkommen till Luthagen och denna trivsamma 40-talsbostad med välbevarade originaldetaljer. generös takhöjd och en vacker öppen spis. Balkong i sydvästläge med utsikt mot en stor härlig innergård.

Bostaden upplevs ljus och luftig tack vare generös takhöjd om cirka 270 cm och ett högt läge som ger ett fint ljusinsläpp. Ytorna är väldisponerade och erbjuder ett rejält tilltaget vardagsrum, tre sovrum, ett badrum och ett kök med originalsnickerier och kallskafferi. Till lägenheten hör två källarförråd.

Brf Ottarsgården är en välskött stabil förening där både bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Föreningen har två tvättstugor med torkrum, cykelförråd, hobbyrum, en stor och grönskade innergård med fruktträd, bärbuskar, vinrankor, trädgårdsmöbler, grill och lekytor. Huset har just genomgått en totalrenovering utvändigt med fasad, nya fönster och balkonger.

Götgatan 20B ligger centralt i Uppsala med närhet till skolor, kulturliv, affärer och restauranger. Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med äldre varierad bebyggelse och grönskade parker.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala

Kontakta mäklaren

Johan Gelin

Fastighetsbyrån Uppsala
Mäklare Johan Gelin, Fastighetsbyrån Uppsala
073-7462091
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas