Götgatan 22B

Luthagen, Uppsala Se på karta

3 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Förening
BRF Rotegårdarna
Om föreningen
Avgift
4 288 kr/mån
Driftkostnad
8 640 kr/år
Pris/m²
40 591 kr/m²

Välkommen in i denna charmiga lägenhet med såväl öppen spis som uthyrningsmöjlighet och vore inte det nog så finns det även två riktigt stora förråd om ca 30 kvadratmeter endast en trappa upp.

Ytan fördelas på ett härligt kök där takhöjden verkligen kommer till sin rätt, ett vardagsrum med både fungerande öppen spis och balkong, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt tre sovrum varav ett med egen balkong.

Vill man få en extra inkomst går det att stänga till mellan sovrum och kök för att skapa en separat lägenhet med egen ingång. Uthyrningsdelen får då ett rum med egen balkong och wc. Möjlighet att installera enklare köksutrustning finns i det som idag är en klädkammare. Dusch finns att tillgå i anslutning till föreningens bastu i källaren.

Lägenheten har fina ytskikt och är i ett genomgående gott skick. Den gamla vackra parketten tillsammans med små burspråk vid balkongerna och fina fönsternischer ger lägenheten stora doser charm och en hemtrevlig känsla.

Läget i Luthagen har inte mycket i övrigt att önska. Endast ett fåtal minuter från stadskärnan och med Fyrisån alldeles intill ligger föreningens innergård skyddad från omkringliggande gator vilket gör att barnen kan leka på innergården. Vill man så finns dessutom flera fina promenadstråk längs ån. Här bor du mitt i stan men samtidigt avskilt från stadens stress. En riktigt härlig lägenhet att komma hem till.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan