Pålgatan 14

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Ängsliljan
Om föreningen
Avgift
5 145 kr/mån
Pris/m²
36 313 kr/m²
Antal besök
2 356
Dagar på Hemnet
13

Högst upp i huset hittar ni denna ljusa och välplanerade bostad med två härliga balkonger varav en är inglasad och den andra i soligt västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Hiss från markplan.

Planlösningen är öppen och erbjuder en välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, rymligt kök med plats för stort matbord, två badrum där ena med tvättmaskin och torktumlare. I båda badrummen finns spotlights. Utöver detta finns tre sovrum där det ena är av generös storlek och med stor klädkammare. Persienner i alla fönster. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. För barnen, och kanske även de vuxna, finns pulkaåkning samt träningsmöjligheter i Gjuteriparken som ligger precis utanför. Gångavstånd även till Tegnérparken. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Robin Gelinder

Widerlöv
Mäklare Robin Gelinder, Widerlöv
0735-35 54 45