Pålgatan 14

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Ängsliljan
Om föreningen
Avgift
5 256 kr/mån
Pris/m²
39 167 kr/m²

Härlig radhuskänsla på denna rymliga 4:a i markplan med stor solig uteplats om hela 30 kvm i västerläge mot gården. Perfekt för barnfamiljer med enkel åtkomst direkt ut till innergårdens lekplats! Bekväm bostad med hiss från markplan och garage i källaren!

Den här lägenheten har flertalet påkostade tillval så som bänkskiva i sten, granit i stället för kakel som stänkskydd, uppgraderade innerdörrar, tystare diskmaskin och torktumlare än standard, täckta tak utan skarvar samt komfortvärme i båda badrummen! Planlösningen är öppen och erbjuder en välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, rymligt och påkostat kök med plats för stort matbord, två badrum där ena med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns tre sovrum, gott om förvaring i både garderober och klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett bra förråd på uteplatsen som t.ex. rymmer grill och dynor.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. För barnen, och kanske även de vuxna, finns pulkaåkning samt träningsmöjligheter i Gjuteriparken som ligger precis utanför. Gångavstånd även till Tegnérparken. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en välsorterad ICA, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Martin Jansson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Martin Jansson, Widerlöv Uppsala
0760-50 55 53