Plattgatan 2

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Anemonen 2
Om föreningen
Avgift
5 111 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
37 653 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade fyra med stor inglasad balkong i soligt västerläge med eftermiddagssol. Bostaden har fina tillval och trevliga sällskapsytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt tre bra sovrum. Bra förvaring finns i hallen och ett av sovrummen i form av inbyggda garderober med skjutdörrar. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ytterligare ett badrum med dusch. Bostaden byggdes 2017 och är fortfarande i nyskick och upplevs väldigt ljus och rymlig tack vare stora fönsterpartier. Lägenheten ligger på andra våningen och hiss finns precis utanför ytterdörren.

Ett större källarförråd hör till lägenheten. I källaren finns även garage för bil och cykel samt ett barnvagnsförråd som kan nyttjas. Innergården tillhör föreningen samt grannföreningen och utnyttjas frekvent av de boende.

Som boende i bostadsrättsföreningen Anemonen 2 blir du granne med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Här kan du njuta av trevliga promenadstråk, 1,9 km långt, upplyst motionsspår, utegym och trevliga grillplatser. Skogen är också en värdefull lek- och undervisningsmiljö för barnen i Luthagens skolor. Det finns även fina promenadstråk längs med Fyrisån.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. För barnen, och kanske även de vuxna, finns pulkaåkning samt träningsmöjligheter i Gjuteriparken som ligger precis utanför. Vid Mimmi Ekholms plats finner du matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Helene Malmsten

Widerlöv Uppsala
Mäklare Helene Malmsten, Widerlöv Uppsala
0706-77 84 05

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug kl. 15:00–15:30
    Anmäl dig gärna till visningen på Widerlövs hemsida för att du ska kunna få viktig information som rör visningen. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.