Stora kyrkogatan 6

Lysekil, Lysekil Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2017
Avgift
5 398 kr/mån
Pris/m²
39 045 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla gavelfyra på Stora Kyrkogatan 6 i centrala Lysekil. Sekelskifteslägenheten är renoverad med en modern touch som inspirerar och inbringar exklusivitet, med dess enastående takhöjd, vackra stuckaturer och tillika eleganta materialval.

Boendet fördelas på tre sovrum, varav master bedroom har egen utgång till balkong med vacker morgonsol och möjlighet till en njutbar frukost. Köket innehar påkostade materialval, som passar perfekt i sekelskiftesvåning. Här tänder du även den ståtliga kakelugnen som skapar välbefinnande och harmoni. Via de vackra dubbeldörrarna i köket nås balkongen, där du kan avnjuta din middag . Här kan du sitta en stund och låta dig hänföras av genuina Kyrkvik som vy, och låta lugnet infinna sig.

Via köket nås vardagsrummet där de stora fönsterpartierna skapar ett ljust rum. Till boendet hör två helkaklade badrum i neutrala nyanser med tvättmöjligheter.

Bostadsrättsföreningen ger dig som medlem en egen vacker oas i trädgården, där du kan inreda med privata trädgårdsmöbler, grill och blomkrukor. Trädgården delas in så vardera lägenhet, om 11 st, får till gång till egen uteplats.

Parkering via garage och parkeringsplats finns för privat bruk.

Lysekil med sitt vackra mångfald erbjuder dig som boende på Stor Kyrkogatan 6 allt du kan önska, så som underbara promenadstråk, härliga butiker och mysiga små caféer längs med kullerstensgator och genuina gränder. Sköna bad och det robusta kustlandskapets klippor ligger inom gångavstånd.
Vår underbara ort är till för att upplevas!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil