Fatburs Kvarngata 1

Maria, Stockholms kommun Se på karta

6 495 000 kr

6 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1990
Förening
BRF Brinckan 1
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
8 174 kr/mån
Driftkostnad
18 144 kr/år
Pris/m²
66 615 kr/m²

Högt belägen hörnvåning med fint ljusinsläpp och öppet, ogenerat läge mot gårdsplan med rymlig och möblerbar balkong. Luftiga och representativa sällskapsytor.

Välkommen till denna yteffektiva 4:a mitt på Södermalm med genomgående planlösning i högt och ljust läge! Ombyggd till en 3-a men går enkelt att omdisponera till en 4-a igen om man så önskar. Två sovrum i bra storlek som ligger med lugnt läge . Rymligt vardagsrum med öppen och social planlösning till kök samt utgång till balkong vilket ger ett extra rum på sommarhalvåret. Master bedroom nås från vardagsrummet som är utrustat med gott om förvaring. Platsbyggt Vedum-kök som är fullutrustat inkl vinkyl samt gott om förvaringsutrymme i många skåp. Badrum med badkar och tvättmaskin. Extra toalett med dusch. Dessa båda våtutrymmen är fuktkontrollerade av Ocab. Platsbyggda förvaringslösningar finns och hallen har plats för ytterligare förvaring eller skrivbord. Stort förvaringsrum finns också som nås från hallen.

Välskött förening med bastu, gästlägenhet, barnvagnsrum, cykelrum, stängd trädgård med utemöbler och planteringar. Detta är verkligen en perfekt familjebostad med hög trivselfaktor. Centralt belägen mot återvändsgata och barnvänlig gård. Här finns stor tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum.

Här bor du i mycket attraktiva och trivsamma kvarter. Både flertalet bussar och pendeltåg nås direkt utanför porten. Om man vill vidare genom staden finns det utmärkta kommunikationer med tunnelbanans röda linje vid Mariatorget och gröna linjen vid Slussen/Medborgarplatsen. Flera bra skolor och förskolor i närområdet samt Bergsgruvans lekplats! Här finns restauranger från världens alla hörn och är flertalet trendiga barer. För den fikasugne finns många mysiga caféer att välja mellan. Du kan också välja mellan flera av Söders bästa matbutiker i området och Söderhallarna vid myllrande Medborgarplatsen. Några kvarter norrut ligger Mariaberget med kulturkvarter och promenadstråk som Monteliusvägen med svårslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom nära gångavstånd ligger Mariatorget, Medborgarplatsen och Götgatsbacken med sitt stora serviceutbud.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm

Kontakta mäklaren

Ann-Chelie Stahlén

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm
Mäklare Ann-Chelie Stahlén, Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm
076-5113064