Mariehemsvägen 3K

Mariehem, Umeå kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95,5 m²
Våning
1
Förening
HSB BRF Mariehem i Umeå
Om föreningen
Avgift
4 011 kr/mån
Pris/m²
27 749 kr/m²

Nu finns äntligen tillgång till en stor 3a på eftertraktade Mariehem! Här får du en lägenhet med mycket utrymme för familjen där det gjorts om från en 3a till en 4a som just nu disponerar tre sovrum, två badrum, en stor klädkammare och stort vardagsrum med plats för mat- och soffgrupp. Köket har förminskats för att ge utrymme för ytterligare ett sovrum så här kan man välja att antingen bara flytta in och bo eller om man vill öppna upp för ett stort kök. Morgonsolen skiner in från ena sidan lägenheten och övergår sedan till att lysa upp balkongen med härlig eftermiddagssol i västerläge.

HSB brf Mariehem är en stabil, lågt belånad och välskött förening med mycket god ekonomi där det ständigt utförs underhåll och förbättringar och med en konstant fokus på förbättrande åtgärder där föreningen bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym och hobbyrum.

Här bor du med närhet till allt man kan tänkas behövas; matvaruaffärer, skolor, restauranger, goda kommunikationer samt vackra rekreationsområden. Allt endast några stenkast bort!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Mathias Degerström

Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mäklare Mathias Degerström, Svensk Fastighetsförmedling Umeå
+46702993726