Nyproduktion

Vaggerydsgatan 25

Munksjöstaden, Jönköping Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Avgift
6 584 kr/mån
Pris/m²
35 090 kr/m²
Nyproduktion

Bastu, två badrum, balkong och socialt vinkelkök. Det här är en av föreningens största lägenheter med lyxig känsla. Här bor du praktiskt och bekvämt med allt du kan tänkas behöva i en fyra samt att du har trevliga sociala ytor att umgås på.

När man bor i Brf Fabrikören har man inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor man också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym. Välkommen till din nya verklighet!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening