Värmdövägen 173

Nacka Forum, Nacka kommun Se på karta

5 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Stadsporten i Nacka
Om föreningen
Avgift
4 982 kr/mån
Driftkostnad
11 004 kr/år
Pris/m²
65 163 kr/m²

- Bra kommunikationer och nya tunnelbanan får station här
- Stockholms bästa skolor
- Rikligt med både idrott, friluftsliv och föreningsliv.
- Shopping, restauranger och service som granne
- Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city

Välkommen till denna fantastiska fyra i Nackas nya landmärke! Här bor man på generösa kvadratmeter med exklusiva materialval, full maskinell utrustning och utmärkta kommunikationer. Lägenheten genomsyras av en öppen och modern planlösning, stora fönsterparti och gott om förvaring. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, genomgående vattenburen golvvärme, digitala lås, garage i huset, låga avgifter i föreningen tack vare stora hyresintäkter. Faciliteterna i direkt anslutning till lägenheten gör detta till ett boende att trivas i.

Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. utmärkande detaljer hittas i hela fasaden – från sockelvåning till de avslutande kungsvåningarna högst upp i huset. Sockeln är klädd i sten som med sina detaljer ger ett förfinat och bearbetat uttryck i gaturummet. Den glittrande glasklinkern, som smyckar första bostadsvåningens piano nobile, ger lyster till fasaden och harmonierar med de högresta trapphusens luminösa glasbetongblock. Tillsammans med den uppglasade bottenvåningen ger detta liv, ljus och trygghet till gaturummet och människorna som bor och vistas här.

Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och den skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Bilpool och garage finns även i huset.

Kontakta mäklaren för information

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Anas Taba

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Anas Taba, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
0707401537