Marinstadsvägen 3

Nacka, Nacka Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns
Förening
BRF Sjöhuset Marinstaden
Om föreningen
Avgift
5 783 kr/mån
Driftkostnad
1 440 kr/år
Pris/m²
73 913 kr/m²
Antal besök
2 751
Dagar på Hemnet
14

Varmt välkommen till ett eftertraktat och unikt boende i en härlig marin miljö i exklusiva Marinstaden. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass för medlemmarna och som boende här har du din egen båtplats alldeles nära bostaden. Längst ut på båtbryggans ände finns föreningens rymliga festlokal med relax, bastu och badstege ner till vattnet från bryggans soliga terrass för årets alla kallbad. Denna bostad är för den som söker ett verkligt unikt boende. Brf Sjöhuset, är ritat av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell. Från fyran med generösa sociala ytor har du en härlig sjökontakt från den stora terrassen som även bjuder på mysig eftermiddags/kvällssol och rent magiska solnedgångar. Bostaden präglas av ett milt ljus som flödar in från stora fönster ut över de luftiga sociala ytorna. Här lever du med familjen i en härlig marin miljö med en underbar känsla. Från de sociala ytorna njuter du av den fina sjöutsikten ut över Svindersviken och Kvarnholmen med dess bergsnatur och grönska. Rummens väggar är mesta dels målade i ljusa milda kulörer och de smakfulla materialvalen är påkostade.
Hemmet har generösa sociala ytor så väl ute som inne med en luftig atmosfär samt har stora skjutbara fönsterpartier som kan öppnas upp intill terrassen med utsikt över den rogivande marina havsmiljön utanför samt med stadens ljus och puls i vyn. Lägenheten har en andra balkong vilken sträcker sig längs med den östra huskroppen och har värmande förmiddagssol. Bostaden har tre luftiga sovrum, varav det ena är hemmets master bedroom med en walk-in-closet och med det ena av bostadens två badrum beläget en suite. Alla vackra material är valda med stor omsorg och med inspiration av naturens olika nyanser. Här samsas enstavsparketten med vacker kalksten samt marmor som tillsammans skapar en harmonisk balans i samspel med den omgivande naturen och det glittrande vattnet alldeles utanför.

Här upplever du ett verkligt förstklassigt och påkostat boende med en hög standard och flera kvalitetshöjande bekvämligheter. Som att den egna båten nås endast ett stenkast från bostaden. Du parkerar bilen på den egna bilplatsen med elladdning i det gemensamma garaget. Vid sjöhuset beläget allra lägst ut på föreningens båtbrygga har du tillgång till den stora festlokalen med stort trädäck intill samt en bastu, relax och kallbad. För utom bostadens egna stora terrass har du även tillgång till en gemensam terrass högst upp på fastighetens tak. Utegym planeras även på takterrassen för vuxna och ett lekutrymme för barn kommer även att byggas på en del av den gemensamma takterassen. -
Ett boende som detta erbjuder dig en helt unik och eftertraktad vardagslyx sett ur många olika aspekter. En oslagbart härlig marin boendemiljö samt nära flera vackra naturområden och endast ca 15 minuter till City.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka