Nyproduktion

Tändkulevägen 33

Nacka Strand, Nacka kommun Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Byggår
2024
Förening
BRF Fabriken i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 876 kr/mån
Pris/m²
62 134 kr/m²
Antal besök
1 496
Nyproduktion

Ljus och rymlig våning om fyra rum och kök. Balkong som löper längs med två sidor av lägenheten samt stora sociala ytor. Balkongen är vänd mot trevlig innegård och ger eftermiddagssol.

Ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en gäst-wc. Klädkammare och garderober med skjutdörrar ger bra förvaringsmöjligheter. Lägenhetens välplanerade och öppna planlösning ger plats för både soffgrupp och stort matbord. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp.

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, extra generösa materialval och planlösningar med en extra dimension.
Denna bostad kommer utrustas enligt inredningskoncept Sober - ljusa, tidlösa toner med kvalitetsmaterial i en beige, naturnära färgskala. Golv i vitbetsad ek.

Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom separat kyl och frys i rostfritt utförande, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har som standard kaklade väggar med stora stående kakelplattor samt klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om bostaden

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.