Källängsvägen 28

Näset, Lidingö kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85,5 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 9, hiss finns
Byggår
1958
Förening
BRF Järven 3
Om föreningen
Avgift
6 690 kr/mån
Pris/m²
52 632 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till milsvid utsikt, sjöglimt och ett privat läge högst upp i huset. Lägenheten nyttjas idag som en 3 rok med stort matrum intill köket men möjligheten finns att återställa planlösningen till en 4 rok med tre stycken sovrum (se alternativ planritning). Lägenheten har ett attraktivt läge med fri utsikt och stor inglasad balkong men samtidigt nära till kommunikationer, mataffär och natur. Hörnlägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck och förmiddagssol på balkongen. I stora sovrummet finns platsbyggd förvaring, klädkammare finns och fler garderober i hallen. Föreningen har precis genomfört stambyte så här får du ett nyrenoverat badrum med golvvärme, dusch och tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Charmigt originalkök med skafferi och diskmaskin samt stor matplats intill köket och den fina utsikten. Lägenheten andas ljus, rymlighet och är inflyttningsklar. Original parkettgolv och genomgående målade ytskikt. Föreningen har god ekonomi med stort dolt kapital i form av åtta stycken hyresrätter samt byggrätt för ytterligare två stycken lägenheter, vilket gör att föreningen potentiellt kan bli skuldfri. Hiss, tvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser finns i fastigheten. Lägenheten disponerar ett förråd. Tillträdet är flexibelt.

Denna lägenhet måste upplevas på plats!

På Näset bor du i ett centralt och populärt område på Lidingö intill naturen och grönområden med fina jogging- och promenadstråk. I närområdet finner du idrottsanläggningar så som fotbollsplaner, ishockeyrink, skidspår, golfbana, utegym och tennishall. För den båtintresserade finns även Kyrkvikens småbåtshamn på gångavstånd. Vid Grönsta finner man Lidingö Musteri & fik. I mitten av Näset finns Källängstorget med en välsorterad ICA-butik, restauranger och frisör. Från Näset tar man sig lätt till Ropsten på ca 8 minuter med buss 203 eller med bil in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter, det finns även bra cykelbana med mindre än 3 km till Ropsten. Buss 238 tar dig till flera knytpunkter på ön så som Hersby gymnasium, Lidingö Centrum, Torsvik, Millesgården och Bodal. I och runt Näset finns flera populära skolor och förskolor.

Kontakta ansvarig mäklare, Wilhelm Ericsson, vid frågor om bostaden och för att boka in dig på visning redan nu. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Lidingö

Kontakta mäklaren

Wilhelm Ericsson

HusmanHagberg Lidingö
Mäklare Wilhelm Ericsson, HusmanHagberg Lidingö
073-685 48 19