Drottninggatan 71

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

8 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Våning
5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Böljan
Om föreningen
Avgift
5 314 kr/mån
Pris/m²
85 577 kr/m²

Det har visat sig vara sällsynt att kunna förvärva en större frontlägenhet i Böljan. Det är inte särskilt märkligt med tanke på att detta boende erbjuder precis allt man kan önska och det är en ynnest att få bo här. De norra delarna av City är eftertraktade och med helt obruten utsikt, på ett frontläge, med en stor inglasad terrass är det svårslaget. Här erbjuds det bästa av två världar. City på gångavstånd, lokala fik och restauranger samt strandpromenader året runt. Väl hemma vill man däremot ha lugn och ro och kunna njuta av läget och utsikten från sin terrass. Här är bästa platsen för det!

Planlösningen är bäst i klassen med stor genomgående sällskapsyta och två sovrum. Kök och vardagsrum är beläget i vinkel och har fönster i tre väderstreck. Lägenheten upplevs extra ljus eftersom den är belägen på en gavel i den södra fastigheten. Självklart erbjuds både badrum och gästtoalett som båda är i absolut toppskick. Önskas ett tredje sovrum kan ursprungsplanlösningen enkelt återställas.

Terrassen som är belägen i västerläge är hela 16 kvm och rymmer gott och väl både matplats och loungedel om så önskas. Fönsterpartierna är skjut/öppningsbara och en varm sommardag kan man enkelt öppna upp till balkong.

Välkommen till sundsutsikt, till terrassen och till Drottninggatan 71!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Christina Larsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0729-62 16 16