Husarvikstorget 16

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm Se på karta

12 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
132 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Zenhusen
Om föreningen
Avgift
6 063 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
98 447 kr/m²
Antal besök
9 799
Dagar på Hemnet
13

Sällan till salu!

Äntligen finns det möjlighet att förvärva en av de åtråvärda Zenhusen vid Husarvikens kant och med vy mot Husarviken och Stora Skuggan. Huset var nominerat till prestigefyllda Bostadspriset 2017 och är ett boende helt i egen klass. Det präglas av mycket hög standard och ett spektakulärt ljusinsläpp. Sociala utrymmen med kök och vardagsrum på nedre plan och sovrum och badrum en trappa upp. Bostaden har en stor altan altan och en balkong.

Huset har genomgående plankgolv i ljus mattlackad ask med vattenburen golvvärme. Väggar och skåp går i sobra grå toner och det är i övrigt vackra naturmaterial som kännetecknar inredningen. Mycket gott om förvaring med klädkammare på båda plan samt flertalet platsbyggda garderober. Du har dessutom en egen tillhörande garageplats och stort förråd i källarplanet.

Kort om Zenhusen
Suterrängradhus och etagelägenheter i två till fyra plan invid Husarvikens strand i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Ansluter i övrigt till Kungliga nationalstadsparken åt ena hållet och Ferdinand Bobergs industribyggnader vid Gasverksområdet åt det andra. Zenhusen är ett av Norra Djurgårdsstadens mest exklusiva projekt och har arkitektur och materialval i absoluta världsklass. Projektet var nominerat i prestigefyllda Bostadspriset 2017. Arkitekt: C.F. Møller Byggherre: Erik Wallin (läs mer om husen under förening)

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden