Fyrisvallsgatan 3B - FAST PRIS

Norra Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Mellersta Fyrisstrand, Uppsala
Om föreningen
Avgift
7 008 kr/mån
Pris/m²
33 286 kr/m²

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING

Välkommen till Fyrisvallsgatan 3 B här bor du i en välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp från fönster åt flera väderstreck i gavelläge. Här välkomnas du in i rymlig hall med bra förvaringsmöjlighet i inbyggda garderober. Lägenheten har tre väl tilltagna sovrum, två badrum som nås via hallen varav det ena utrustat med tvätt och torktumlare samt plats för badkar och det andra badrummet har en dusch. Vidare in i bostaden har du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där möjlighet finns att separera köket och vardagsrum med en skiljevägg. Köket är smart planerat och utrustat med allt du behöver. Bra arbetsytor och förvaring i skåp och lådor samt plats för större matgrupp som bjuder in till middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet nås en stor balkong som delvis är inglasad. Vardagsrummet får en fantastisk utsikt mot Fyrisån genom de stora fönsterpartierna i gavelläge.

I Brf Mellersta Fyrisstrand bor du i en välskött förening med god ekonomi. Som medlem har du tillgång till cykelförråd , barnvagnsrum, tvättstuga och motionsrum på vinden. Samt att föreningen har en mysig uteplats med sittgrupper samt en lekplats.

Här bor du i ett trevligt område med närhet till naturen och grönområden, parker och fina promenadstråk längs Fyrisån. För den som gillar att motionera och träna finns det även ett utegym längs med Fyrisån samt mysiga cykelvägar ut till Gamla Uppsala högarna. Du bor ett stenkast från Fyrishov och Fyrisfjädern som erbjuder ett stort utbud av träningsformer och nöjen. På Fyrisvallsgatan 3B har du närhet till flera matbutiker och närservice samt kvartersrestauranger. Bekvämt promenadavstånd till Uppsalas stadskärna och till centralstationen cyklar du på mindre än 10 minuter! Även bra kommunikation med buss och bil för den som pendlar.

För mer information och visning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Mina Rostvik

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Mina Rostvik, Svenska Mäklarhuset Uppsala
+46701992323