Pålgatan 16

Norra Luthagen, Uppsala Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Ängsliljan
Om föreningen
Avgift
5 256 kr/mån
Driftkostnad
13 344 kr/år
Pris/m²
34 265 kr/m²

FAST PRIS! Med ett fint läge i norra delen av Luthagen finner du denna mysiga fyra med egen uteplats i markplan vänd mot innergården. Bo i ett modernt hus från 2016 ett stenkast till Gjuteriparken med trevlig lekplats för de yngre.

De sneda vinklarna ger bostaden karaktär och en unik planlösning. Hallen är stor och välkomnande med bra förvaring i form av en garderobsvägg och vidare finns tre bra sovrum varav föräldrasovrummet erbjuder en stor klädkammare. Vardagsrummet som är mycket trivsamt ger utgång till uteplatsen och direkt tillgång till det smakfulla köket med alla moderniteter. De båda badrummen har dusch varav det ena har en egen tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin. Bostaden är smakfullt inredd och har genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt samt generösa fönsterpartier. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd.

Välmående bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittplatser samt varmgarage i källaren, som du når direkt med hiss från lägenheten. Bo med ett fint läge med gång- och cykelavstånd till citykärnan. Här finner du närhet till vacker natur i Stabbyskogen med upplyst elljusspår, Ekonomikum, nationer samt matbutik och service vid Mimmi Ekholms plats. Ett pendlarvänligt läge för både bilburna och de som föredrar att ta bussen.

Möjlighet till snabbt tillträde - varmt välkommen på visning!

Denna lägenhet säljs till FAST PRIS 3 495 000 kr vilket innebär att "först till kvarn principen tillämpas" och lägenheten säljs utan budgivning. Kontakta ansvarig mäklare Anna Viring för visning, 0705-50 58 16.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala