Femstenavägen 9, vån 5

Norrboda, Upplands-Bro Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88,4 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Brunna Park
Om föreningen
Avgift
5 301 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
33 937 kr/m²

Sökandet är över, nu är bostaden här som har allt och lite till! 4:a om ca 88m² med hög standard i materialval och modern stil med två(!) inglasade balkonger där du kan avnjuta morgonkaffet med solen eller kvällsfikat med den andra, på 5:e våningen tar du hissen upp till bostaden som erbjuder en genomgående stilren bostad med ekparkett och vit målade väggar, välkommande hall, lättmöblerat vardagsrum med utgång till ena balkongen, ljust modernt Marbodalkök med fina tillval med utgång till den andra balkongen. Stilfullt helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvätt hörna, 3 st. gedigna sovrum som går att nyttja som kontor, källarförråd ingår. Byggår 2017 med inväntade 2-års besiktning.

Brf Brunna Park är den nya, fräscha och ekonomismarta föreningen - du har som boende intäkter från parkering, garage och uthyrd lokal (gym), som täcker en bra del av föreningens belåning. På bekväma avstånd når du natur, parkering, garage och det vardagliga. Runt hörnet finner du den nya handelsplatsen som växer fram samt gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Du når E-18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping på 2 minuter. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik. Barnvagns- och cykelförråd finns att tillgå, trevlig matbutik finns runt hörnet.

Norrboda är ett nytt område som är i sin expansionsfas, just nu finns det en handelspark och förskola men i framtiden kommer det tillkomma fler butiker och kommunala verksamheter, det är här framtiden är! För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolaget samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker.

Tillträde enligt överenskommelse, enbart bokade visningar ring 076-677 25 97 för att boka in en tid!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Kungsängen