Kommande

Åkerbärsvägen 14B

Norrtälje stad - Solbacka, Norrtälje Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2015
Förening
BRF BoKlok Solbacka By
Om föreningen
Avgift
5 037 kr/mån
Driftkostnad
6 276 kr/år
Pris/m²
23 471 kr/m²
Kommande

Detta är en kommande försäljning. Hör gärna av dig till mäklaren för mer information.

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade bostadsrätt med radhuskänsla på 85 kvm. Bostaden erbjuder dig 4 rum och kök med två stycken soliga uteplatser i söder- samt norrläge vilket ger er både morgon-, dags-, och kvällssol. Denna bostadsrätt byggdes under 2015-2016 och ger er välplanerade ytor med ljusa färgval och välhållna ytskikt där hela familjen får plats. Bostaden erbjuder en välkomnade hall, helkaklat duschrum, modernt kök, tre sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort vardagsrum med utgång till den trädäckade uteplatsen med kvällssol. Gott om förvaring i bostaden med bl.a. en klädkammare samt ett utvändigt förråd vid entrén på ca. 6 kvm. Vid entrén finns en grusad uppfart där två parkeringsplatser finns tillgängliga.

Månadsavgiften är 5 037 kr/månad och då ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler, 100/100 mbit fiber samt två parkeringsplatser på den egna grusade uppfarten.

Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt bostadsområde med närhet till grönområden, lekplatser, och förskola. Det är också nära till Grind-området där Grindskolan är beläget med låg-, mellan- och högstadium. Närhet till elljusspår. Lokalbussen som stannar i området tar dig till centrum på 7-8 minuter. Ni har ca. 60 minuter med bil till Stockholm och ca. 3 minuter till Norrtälje centrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.