Kattviksvägen 285

Norrviken, Båstads kommun Se på karta

8 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Norrvikens Kust
Om föreningen
Avgift
5 593 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
80 000 kr/m²

På naturskönt läge strax nordväst om Båstad ligger Brf Norrvikens Kust som är skapat av den kända arkitekten Gert Wingårdh på en öppen plats mellan skog och hav. Interiört möts ni av samma harmoni som utemiljön bjuder på. Lägenheten är ljus och luftig med toppmoderna bekvämligheter och gedigna materialval.
På Norrvikens kust har du tillgång till vackra omgivningar, olika aktiviteter och ett livsstilsboende i absolut världsklass. En fantastisk panoramautsikt över Kattegatt välkomnar er så snart ni kommer innanför dörren. En genomgående påkostad, nordisk elegans genomsyrar bostadens interiör. Planlösningen är minutiöst genomtänkt och fördelar fyra rum, kök, två badrum och förvaring på 110 kvm, vilket ger gott om plats för hela familjen.

Lägenheten flödar av ljus och det finns två stora balkonger om totalt ca 34 kvm, varav den ena vetter mot skogen i söder och den andra mot havet i norr. Golven på balkongerna är klädda med Accoya, ett tåligt underhållsfritt träslag. Från de båda balkongerna kan ni följa solen från tidig morgon till sen kväll.
För dem som bor i området tar semesterkänslan aldrig slut. Både inom området och i närheten finns det ett varierat utbud av mer eller mindre aktiva sysselsättningar att fylla fritiden med. Rofyllda naturomgivningar med direkt närhet till skog, badbrygga, poolområde med bastu och trädäck gör det enkelt att koppla av. När ni vill röra på er står padel-, tennis- och boulebanor till ert förfogande liksom ett flertal natursköna promenadstråk.

Alldeles ovanför området finns vackra Norrvikens trädgårdar med härliga kultur- och smakupplevelser i underbara omgivningar. Utanför Norrvikens grindar ligger Chocolaterian som är en kombinerad bistro och kafé. Här kan ni fika eller äta lunch samt njuta av hemgjord glass och ljuvliga praliner året runt. Så även Båstads nya konsthall, Ravinen, med café och restaurang.
Till Boarps handelscentrum är det ca 2 km, där ni bland annat hittar grönsakshall, köttbutik, fiskaffär, blomsteraffär och konditori. Till Båstad är det ca 2,5 km cykel- och gångväg längs vattnet alternativt 3 km bilvägen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Båstad

Kontakta mäklaren

Anna Kylesten

Bjurfors Båstad
Mäklare Anna Kylesten, Bjurfors Båstad
0704-97 99 53