Kommande

Munters gata 8

Nyby Gård, Uppsala kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Förening
BRF Nyby Gård
Om föreningen
Avgift
6 063 kr/mån
Driftkostnad
11 400 kr/år
Pris/m²
27 273 kr/m²
Kommande

Välkommen till Munters gata 8 och detta härliga bostadsrättsradhus i två plan med soligt gavelläge. På husets baksida finns en insynsskyddad uteplats med sol större delen av dagen. Framåt kvällen när solen vandrar vidare så finns en mindre uteplats på husets framsida för att fånga kvällssolen.

Tillträde planeras till juli 2023.

Bostaden fördelar sig på två plan om totalt fyra rum och kök. När du kliver över tröskeln kommer du rakt in i den rymliga hallen som har ett praktiskt och stiligt klinkergolv. Köket är ljust och rymligt med bra plats för köksmöbler. Innanför köket finns ett av sovrummen som idag används som kontor. Nedervåningen bjuder utöver det på ett ljust vardagsrum med flera stora fönster där ljuset flödar in . Härifrån når du även uteplatsen på husets baksida. På nedervåningen finns även ett fint helkaklat badrum och en klädkammare.

Ovanvåningen bjuder på två sovrum och ett badrum med badkar. Här finns också tvättmaskin och torktumlare, perfekt för barnfamiljen.

Här bor du mycket lugnt och barnvänligt med bilfria gårdar, stora grönytor och flertalet möbelgrupper och lekplatser. I närområdet finner du såväl förskola som skola samt mataffär. Busshållplats finns nära men utan att störa och på några minuter är du nere på stan för vidare transport eller för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Önskar du istället att ta cykeln finns fina cykelstråk. För bilpendlaren är det kort väg till påfarter för vidare färd ut från stan.

Kontakta mäklaren för eventuell förhandsvisning

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Herman Silén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Herman Silén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
070-4303459

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.