Lidnersgatan 7 - FAST PRIS

Nyby, Uppsala Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
BRF Kastellberget
Om föreningen
Avgift
5 053 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
24 811 kr/m²
Antal besök
2 030
Dagar på Hemnet
18

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Nyby är en stadsdel som berör och få är de som inte blir förälskade i detta område!

Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en trevlig och ljus lägenhet med ett vackert kök.

Ett hem för dig som vill bo i en planerad fyra om 98 kvm med en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Tre rymliga sovrum, ett ljust rymligt kök med gott om plats för matlagning och trevliga middagar.

Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till ett trivsamt umgänge och tillsammans med de generösa fönsterpartierna upplevs lägenheten som ljus och rymlig. Tar man några steg ut från trapphuset finner man en lummig trädgård med flera välskötta lekplatser för de minsta.

Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillfest en varm sommarkväll eller varför inte utmana vännerna på en tennismatch på banan som tillhör föreningen?

Som boende i Nyby har man goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt upplysta gång- och cykelvägar. I närheten finns även fina grönområden och motionsspår samt närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping och systembolag. Man tar sig även lätt ut på E4:an vilket passar utmärkt för den som pendlar.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019